Splošni pogoji poslovanja spletnega butika TIJUANA.SI

  • Naročanje
  • Varovanje podatkov
  • Način plačila
  • Stroški pošiljanja
  • Dobavni rok
  • Reklamacije
  • Pritožbe in spori

Podjetje TIJUANA, Uroš Hudernik s.p. Gosposka ulica 28, 2000 Maribor (v nadaljevanju ponudnik) in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletnega butika TIJUANA.SI, urejata s spodaj navedenimi splošnimi pogoji. Splošni pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, katere izvaja ponudnik. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.tijuana.si kadarkoli. Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

 

Naročanje

Pogoj za opravljen nakup v spletnem butiku je registracija uporabnika. Uporabnik se mora ob prvem nakupu registrirati (s tem se vpiše v bazo kupcev in pridobi svoje geslo ter uporabniško ime, ki je enako elektronskemu naslovu). Ob vsakem naslednjem nakupu se mora uporabnik v butik prijaviti, kjer lahko sproti spreminja in posodablja svoje podatke (naslov, geslo za dostop, pregleda pretekla naročila itd).

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost "dodaj v košarico". Izbrani izdelki so zbrani v košarici, katere vsebino lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količino izdelkov in/ali jih odstranite s seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost "košarica", kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v parih korakih opravili celoten nakup. Naročilo je možno oddati tudi po elektronski pošti info@tijuana.si ali nas pokličite na mobilni telefon 040/911-418.

 

Varovanje podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Le-ti ne bodo posredovani tretjim osebam ali na katerikoli drug način zlorabljeni.. Uporabljeni bodo le za potrebe podjetja pri pošiljanju ponudb, računov ter informativno/propagandnega materiala.

 

Načini plačila

 Ob nakupu lahko izbirate med naslednjimi načini plačili:

  • plačilo ob povzetju – z gotovino (račun je priložen k pošiljki)
  • plačilo na osnovi predračuna
  • plačilo z gotovino v primeru dostave s strani ponudnika

Z oddanim naročilom v spletnem butiku TIJUANA.SI se zavezujete, da boste pri izbiri plačila ob povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Blago ste dolžni ob prevzemu vizualno in številčno pregledati, ter nas nemudoma opozoriti na morebitne vidne poškodbe ali druge pomanjkljivosti.

 

Stroški pošiljanja

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih izdelkov niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

Provizijo poštne nakaznice krijemo mi.

 

Dobavni rok

Ponudnik bo naročeno blago odposlal najkasneje v 2 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru plačila na osnovi predračuna. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o novem roku odpošiljanja obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

 

Reklamacije

V primeru, da s kupljenim izdelkom iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v 8 dneh od datuma prevzema. Izdelek mora biti vrnjen v originalni embalaži, nepoškodovan in nerabljen, priložen pa mora biti originalni račun. V nasprotnem primeru bomo vračilo zavrnili.

V primeru poškodb izdelka zaradi nepravilne uporabe ali malomarnega ravnanja, bomo reklamacijo blaga zavrnili.

Vsak kupljen izdelek lahko tudi zamenjate. Lahko nam ga pošljete na vaše stroške nazaj v originalni embalaži nepoškodovanega (ne nošenega) in poslali vam bomo drug izbrani izdelek. Obvezno nam pošljite elektronsko obvestilo o menjavi ali nas pokličite po telefonu, da preverimo, če je nov izbrani izdelek na zalogi.

Izdelek lahko vrnete osebno v našem Butiku ali po pošti na naslov:

TIJUANA, Uroš Hudernik s.p.
Gosposka ulica 28
2000 Maribor

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki oz. kupci pošljejo po elektronski pošti info@tijuana.si ali po klasični pošti na naslov:

TIJUANA, Uroš Hudernik s.p. – Spletni butik
Gosposka ulica 28
2000 Maribor

Ponudnik se obvezuje, da bo v petih delovnih dneh potrdil, da je pritožbo prejel, sporočil uporabniku oz. kupcu kako dolgo jo bo obravnaval in ga ves čas obveščal o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Piškotki